Uitvaartverzekering bij AXENT

Als een van de grote verzekeraars in Nederland op het gebied van uitvaartverzekeringen kan AXENT absoluut niet vergeten worden. Uitvaartverzekeraar AXENT is namelijk uniek in haar werkwijze ten opzichte van andere verzekeraars. Als mensen uitvaartverzekeringen vergelijken komt AXENT vaak niet als beste uit de bus. Veel mensen zijn namelijk op zoek naar een goedkope uitvaartverzekering of een uitvaartverzekering met hoge premie en lage lasten. Een voordelige uitvaartverzekering kan echter ook op andere manieren als ‘voordelig’ gezien worden. Want nemen de meeste mensen bij uitvaartverzekeringen vergelijken wel de service en kwaliteit mee?

axent logoLeeftijd: 20 jaarKinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot 80 jaarBedrag: €6000,-€5,46 per maandAfsluiten
axent logoLeeftijd: 30 jaarKinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot 80 jaarBedrag: €6000,-€7,31 per maandAfsluiten
axent logoLeeftijd: 40 jaarKinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot 80 jaarBedrag: €6000,-€9,80 per maandAfsluiten
axent logoLeeftijd: 50 jaarKinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot 80 jaarBedrag: €6000,-€14,30 per maandAfsluiten
axent logoLeeftijd: 60 jaarKinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot 80 jaarBedrag: €6000,-€22,60 per maandAfsluiten

Werkwijze van AXENT

Waar AXENT zich vooral op onderscheidt is haar unieke werkwijze ten opzichte van de wat traditionelere uitvaartverzekeringen. Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige uitvaartverzekering waarbij er ook écht veel tijd en moeite in uw dossier wordt gestopt, bent u bij AXENT aan het juiste adres. De AXENT werkwijze is namelijk een stuk persoonlijker dan bijvoorbeeld de werkwijze van een uitvaartgigant als Monuta. AXENT maakt namelijk, in tegenstelling tot de grootste verzekeraars, geen prijsafspraken met bijvoorbeeld uitvaartondernemers. Hierdoor kan AXENT keer op keer een scherpe prijs met een uitvaartondernemer afspreken. Een voordelige uitvaartverzekering bij AXENT is dus al snel geboren, maar welke voordelen zitten hier dan nog meer aan vast?

Voordelen AXENT uitvaartverzekering

De voordelen van een AXENT uitvaartverzekering zijn vooral interessant voor wanneer u veel waarde hecht aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van een verzekeraar. U loopt bij AXENT namelijk geen risico dat u aan bepaalde diensten vast zit die u later misschien wel helemaal niet nodig heeft. Mocht er iets onverwachts met uw leven gebeuren, dan staat AXENT voor u klaar. Zo luidt de slagzin van AXENT, en zo beloofd zij ook uw wensen na te leven.

AXENT heeft vijf belangrijke punten waarmee zij zich van de concurrentie probeert te onderscheiden. Zo is het bij AXENT mogelijk om voortijdig de uitkering van de verzekering te krijgen wanneer de verzekerde terminaal ziek blijkt te zijn. Hierdoor is het mogelijk om nog voor een laatste keer te kunnen genieten van de heerlijke Spaanse zon of om de Eiffeltoren te kunnen bezoeken.

Verder kunt u uw kinderen kosteloos meeverzekeren, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten wanneer u een kind zou willen meeverzekeren. Een ander uniek voordeel in de werkwijze van AXENT is de ban op prijsafspraken in het verzekeringsproces. Veel dure verzekeraars hebben van te voren allerlei prijsafspraken met bijvoorbeeld uitvaartondernemers gemaakt. Dit doen zij vooral om de kosten voor de verzekeraar laag te houden, maar u merkt hier niets van. Wanneer u een uitvaartverzekering bij AXENT afsluit bent u tevens direct verzekerd. U hoeft dus geen lange screeningsprocessen door om voor bepaalde verzekeringen in aanmerking te komen.

U merkt dus al snel dat een voordelige uitvaartverzekering bij AXENT te vinden is. Een prettige omgang met uw naasten en uw nalatenschap is voor AXENT vanzelfsprekend. U wilt toch ook dat er op een correcte manier met uw leven omgegaan wordt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *