Uitvaartverzekering bij Dela

Een DELA uitvaartverzekering met lage premie

Met een uitvaartverzekering kunt u ervoor zorgen dat uw nabestaanden op een manier waar u zich fijn bij voelt van u afscheid kunnen nemen. U wilt natuurlijk dat uw nabestaanden zich zo min mogelijk met uw uitvaart hoeven te bemoeien, en zich volledig kunnen bezig houden met het rouwproces. Daarom lichten wij voor u de DELA uitvaartverzekering toe. Want DELA probeert met haar DELA UitvaartPlan al haar verzekerden op een gepaste manier afscheid te laten nemen.

dela uitvaartverzekeringLeeftijd:20Kinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot levenslang jaarBedrag: €6087,-€4,40 per maandAfsluiten
dela uitvaartverzekeringLeeftijd:30Kinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot levenslang jaarBedrag: €6087,-€5,57 per maandAfsluiten
dela uitvaartverzekeringLeeftijd:40Kinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot levenslang jaarBedrag: €6087,-€7,42 per maandAfsluiten
dela uitvaartverzekeringLeeftijd:50Kinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot levenslang jaarBedrag: €6087,-€10,42 per maandAfsluiten
dela uitvaartverzekeringLeeftijd:60Kinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot levenslang jaarBedrag: €6087,-€15,69 per maandAfsluiten

Voordelen uitvaartverzekering bij DELA

Het DELA UitvaartPlan is volgens de Consumentenbond alweer drie keer op rij het beste uitvaartproduct van Nederland. Volgens de Consumentenbond komt dit onder andere door de klantgerichte aanpak van DELA waardoor de reacties na afloop van een uitvaart vaak erg lovend zijn.

Want klanten kiezen voor DELA als uitvaartverzekeraar omdat;

  • DELA uw uitvaart volledig naar uw vooraf vastgestelde wensen verzorgd
  • Een DELA uitvaartverzekering  landelijke dekking kent
  • De premie van een DELA uitvaartverzekering nauwelijks stijgt mede door de coöperatievoordelen van DELA
  • De uitgebreide zorg die DELA aan uw nabestaanden geeft in de vorm van praktische hulp en mentale ondersteuning
  • Het bedrag waarvoor u verzekerd bent, groeit jaarlijks met de prijsstijgingen mee waardoor u altijd goed verzekerd bent.

Waarom een DELA UitvaartPlan?

Als u gebruik maakt van het DELA UitvaartPlan bent u altijd voor een scherp bedrag per maand voor uw volledige uitvaart verzekerd. Omdat u tijdens uw leven altijd minder premie betaalt dan de waarde van uw uitvaart, zal u nooit veel premie hoeven te betalen. U neemt ook nog eens uw nabestaanden veel zorgen uit handen doordat DELA u helpt uw premies zo efficiënt mogelijk in te delen.

Waarom een verzekering bij DELA?

U heeft waarschijnlijk al door dat de werkwijze van DELA niet op die van andere uitvaartverzekeraars lijkt. Als u uitvaartverzekeringen vergelijkt op basis van premies, valt DELA misschien niet als eerste op. Maar dankzij de coöperatievoordelen kunt u bij DELA van uitvaartverzekering met lage premie genieten, welke ook nog eens aangevuld kan worden met de winsten en reserves die DELA heeft.

De aandacht en zorg van DELA voor uw nabestaanden, kan het rouwproces prettiger laten verlopen waardoor u zich nog minder zorgen hoeft te maken over uw uitvaart.

Uitvaartverzekering met lage premie

Doordat klanten van DELA kunnen genieten van de voordelen van de coöperatie, liggen de premies vaak lager dan andere uitvaartverzekeringen. Een uitvaartverzekering met lage premies is dus een stuk beter mogelijk bij DELA.

Eén van de redenen van deze lage premies is dat DELA doordat het drie miljoen leden heeft, een inkoopvoordeel van circa € 1.400,- kan bieden. U en uw nabestaanden profiteren dus van een door DELA verzorgde uitvaart.

Een uitvaartverzekering met lage premies is ook mogelijk doordat de winst van DELA gedeeld wordt met haar leden. De premiestijging blijft hierdoor beperkt wat resulteert in tevreden klanten. Door het DELA UitvaartPlan waardevast te houden, stijgt de waarde automatisch met de uitvaartkosten mee. De premie wordt door DELA jaarlijks op de veranderingen aangepast waardoor u niet voor verassingen komt te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *