Uitvaartverzekering bij Monuta

Een uitvaartverzekering bij Monuta

Als u op zoek bent naar een uitvaartverzekeraar dat al uw uitvaartwensen voor u kunt uitvoeren zodat uw nabestaanden hier geen omkijken meer naar hebben, bent u bij Monuta uitvaartverzekeringen aan het juiste adres. Een Monuta uitvaartverzekering lijkt enigszins op de uitvaartverzekeringen van Yarden en Dela. Maar er bestaan toch belangrijke verschillen tussen deze verzekeraars. Om u een duidelijk beeld van de voordelen van een Monuta uitvaartverzekering te geven, hebben wij deze uitvoerig uitgewerkt.

monuta uitvaartverzekeringLeeftijd:20Kinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot 80 jaarBedrag: €7000,-€5,33 per maandAfsluiten
monuta uitvaartverzekeringLeeftijd:30Kinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot 80 jaarBedrag: €7000,-€6,84 per maandAfsluiten
monuta uitvaartverzekeringLeeftijd:40Kinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot 80 jaarBedrag: €7000,-€9,24 per maandAfsluiten
monuta uitvaartverzekeringLeeftijd:50Kinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot 80 jaarBedrag: €7000,-€13,26 per maandAfsluiten
monuta uitvaartverzekeringLeeftijd:60Kinderen meeverzekerd: JaLooptijd: tot 80 jaarBedrag: €7000,-€20,57 per maandAfsluiten

Voordelen Monuta uitvaartverzekering

Een Monuta uitvaartverzekering brengt veel soortgelijke voordelen met zich mee die andere uitvaartverzekeringen ook hebben. Zo kunt u net zoals bij een uitvaartverzekering van AXENT uw kinderen, tot 18 jaar, gratis meeverzekeren.

Ook kunt u al uw uitvaartwensen gratis laten vaststellen. Mocht u dus voortijdig ter overlijden komen, dan hoeft u niet bang te zijn dat uw wensen niet bij een verzekering bekend zijn. Dit kunt u volledig vrijblijvend bij Monuta doen.

Voor hulp en advies kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht bij één van de uitvaartspecialisten van Monuta. Dus als u ’s nachts wakker wordt en u direct een vraag heeft, staan de klantvriendelijke specialisten van Monuta op ieder moment van de dag te woord.

Uw uitvaartkosten berekenen

Monuta biedt bezoekers van haar website de mogelijkheid om gebruik te maken van de uitvaartkostenmeter. Met de uitvaartkosten meter is het mogelijk om uw uitvaartkosten te bereken. Op basis van deze informatie is het voor u makkelijker om in te schatten welke uitvaartverzekering het best bij uw situatie past. De uitvaartkostenmeter baseert de uitvaartkosten op basis van factoren zoals; rouwkaarten, grafsteen, rouwauto, uitvaartdienst en nog zestien factoren.

U ziet meteen na dat u de uitvaartkostentool gebruikt heeft, hoeveel uw uitvaart zou kunnen kosten. Vervolgens ziet u ook welke uitvaartverzekering volgens Monuta bij u past.

Monuta advies

Op de website van Monuta kunt u op basis van de daar beschreven informatie een mogelijke keuze voor een uitvaartverzekering maken. Maar als u toch meer waarde hecht aan een telefonisch advies, specifiek afgestemd op uw situatie, kunt u advies aan Monuta vragen. De kosten hiervan bedragen 24 euro. Deze advieskosten kunnen per maand worden betaald of worden toegevoegd aan uw maandpremie. Als u direct na het advies een uitvaartverzekering afsluit, betaalt u geen advieskosten.

Waarom Monuta?

Als u dus op zoek bent naar een verzekeraar die u de kans biedt om u zoveel mogelijk inzicht in de mogelijke premiekosten te geven, en de uiteindelijke uitvaart, is Monuta het overwegen waard. Over het algemeen is Monuta een wat duurdere verzekeraar dan bijvoorbeeld Dela of Yarden, maar dit is volledig afhankelijk van uw uitvaartwensen.

Ook bij een Monuta uitvaartverzekering is het mogelijk om te kiezen de uitvaart door Monuta te laten regelen, of de verzekering uit te laten keren waardoor nabestaanden dit zelf kunnen regelen. U weet één ding zeker, als u voor Monuta kiest, kiest u voor de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland welke over een schat aan ervaring bezit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *